ik wil werken!

ik wil
werken!

Wil jij graag werken maar lukt het jou niet om een baan te vinden die aansluit bij jouw kennis en ervaring? Het Werk Bedrijf biedt op maat gemaakte trajecten om jou aan het werk te krijgen en net zo belangrijk, jou op het werk te houden.

Eerst zoeken we uit wat er nodig is om jou weer aan het werk te krijgen. Misschien heb je hulp nodig bij het oplossen van je schulden, weet je niet welk werk je lichamelijk aan kan of heb je gewoon hulp nodig bij het online solliciteren op vacatures.

Wanneer we een duidelijk beeld hebben van jouw kennis en kunde, gaan we samen op zoek naar de baan die het beste bij jou past. Natuurlijk blijven we ook nadat je bent gestart op de nieuwe baan betrokken bij jouw ontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig geworden of wij jou kunnen begeleiden naar een nieuwe baan? Neem eens vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. We zullen je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en gaan als het klikt op zoek naar de mogelijkheden zodat jij een traject bij ons kunt volgen.

Afbeelding ik wil werken.
Icon iedereen kan werken.

Iedereen kan werken

Icon zelfredzaamheid.

Werk stimuleert zelfredzaamheid

Icon hulpvragen.

Werk neemt hulpvragen weg

logo_footer.png
20180917_marchemache_beeldmerk_tekstai.jpg

Contact

Links

Volg ons

Copyright © Het Werk Bedrijf 2019. All Rights Reserved.

Search